Enkelin ruoka
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/enkelin-ruoka_pysty-K.jpg
-
Avainsanat:
- Jälkiruoat
Valmistusohje
4 dl vispikermaa
3 tl vaniljasokeria
200 g keksejä muruina
mansikoita
kardemummaa
1. Vatkaa vaniljalla maustettu kerma vaahdoksi.
2. Annostele vaahto, murut ja paloitellut mansikat kerroksittain annosmaljoihin.
3. Ripauta päälle vähän hienonnettua kardemummaa.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Energia
601
kcal/annos
1 kg CO2 ekv
- C-vitamiini 15.4 mg
- Rauta 1.2 mg
- Kalsium 84.1 mg
- Natrium 230.2 mg
- Kuitu, kokonais- 1.8 g
- Sokerit 21.1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 40.8 g
- Proteiini 5.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 27.9 g
- Rasva 47.6 g
Ainesosat
-
4 dlKerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vl, iskukuumennettu
-
3 tlVanilliinisokeri
-
200 gKeksi, kaurakeksi, teollinen
-
1/2 tlKardemumma
-
2 dlMansikka