Enkelin ruoka
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/enkelin-ruoka_pysty-K.jpg
Enkelin ruoka
-
Avainsanat:
- Jälkiruoat
Valmistusohje
4 dl vispikermaa
3 tl vaniljasokeria
200 g keksejä muruina
mansikoita, vadelmia tai mustikoita
kardemummaa
1. Vatkaa vaniljalla maustettu kerma vaahdoksi.
2. Annostele vaahto, murut ja paloitellut marjat kerroksittain annosmaljoihin.
3. Ripauta päälle vähän hienonnettua kardemummaa.
Testattu Marttakeittiössä
0.57 kg CO2 ekv
- Energia 601 kcal/annos
- C-vitamiini 15.4 mg
- Rauta 1.2 mg
- Kalsium 84.1 mg
- Natrium 230.2 mg
- Kuitu, kokonais- 1.8 g
- Sokerit 21.1 g
- Hiilihydraatti erotuksena 40.8 g
- Proteiini 5.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 27.9 g
- Rasva 47.6 g
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus
Pääraaka-aineet
-
4 dlKerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vl, iskukuumennettu
-
3 tlVanilliinisokeri
-
200 gKeksi, kaurakeksi, teollinen
-
1/2 tlKardemumma
-
2 dlMansikka