Valmistusohje

4 dl vispikermaa
3 tl vaniljasokeria
200 g keksejä muruina
mansikoita
kardemummaa

1. Vatkaa vaniljalla maustettu kerma vaahdoksi.
2. Annostele vaahto, murut ja paloitellut mansikat kerroksittain annosmaljoihin.
3. Ripauta päälle vähän hienonnettua kardemummaa.

Ainesosat

  • 4 dl
    Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vl, iskukuumennettu
  • 3 tl
    Vanilliinisokeri
  • 200 g
    Keksi, kaurakeksi, teollinen
  • 1/2 tl
    Kardemumma
  • 2 dl
    Mansikka

Reseptin ravintosisältö

Energia 601 kcal/annos
  • C-vitamiini 15.4 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 84.1 mg
  • Natrium 230.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Sokerit 21.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 40.8 g
  • Proteiini 5.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 27.9 g
  • Rasva 47.6 g
Jaa sivu