Fetajuustoleipä

4 annosta

Valmistusohje

4 viipaletta leipää
1 rkl voita
½ punasipulia
2 tomaattia
1 tl oreganoa
150 g fetajuustoa

1. Lämmitä uuni 250°C:seen.
2. Voitele leivät. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi tomaatit.
3. Pane tomaatit ja sipuli leivälle.
4. Ripottele päälle oreganoa. Viipaloi fetajuusto tai murusta se leivälle.
5. Gratinoi uunin grillissä yläosassa noin 5 minuutin ajan.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.65 kg CO2 ekv
  • Energia 218 kcal/annos
  • Rasva 13.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.3 g
  • Proteiini 9.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 16.4 g
  • Sokerit 2.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Natrium 693.7 mg
  • Kalsium 193.7 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 6.5 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus