Grahamjauhopuuro vauvalle
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/02/Vauva_lapset_ruoka_lapsiperhe-9-puuro.jpg
-
Avainsanat:
- Munaton
- Ruokaa vauvalle
Valmistusohje
½ l vettä
1 ¾ dl grahamjauhoja
- Kuumenna vesi kiehuvaksi.
- Lisää jauhot hyvin vatkaten.
- Anna puuron hautua miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Sekoita välillä.
Valmista vesipuuroa voit säilyttää jääkaapissa pari päivää.
Lisää rintamaito tai äidinmaidonkorvike aina vasta lämmittämisen jälkeen kerta-annokseen.
Kerta-annoksen voit kuumentaa mikroaaltouunissa tai kattilassa liedellä.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- Rauta 1.2 mg
- Kalsium 9.9 mg
- Natrium 1.7 mg
- Kuitu, kokonais- 2.3 g
- Sokerit 0.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 17 g
- Proteiini 2.5 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
- Rasva 0.5 g
Ainesosat
-
5 dlVesi, vesijohtovesi
-
1 3/4 dlJauho, grahamjauho