Valmistusohje

½ l vettä
1 ¾ dl grahamjauhoja

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  2. Lisää jauhot hyvin vatkaten.
  3. Anna puuron hautua miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Sekoita välillä.

Valmista vesipuuroa voit säilyttää jääkaapissa pari päivää.
Lisää rintamaito tai äidinmaidonkorvike aina vasta lämmittämisen jälkeen kerta-annokseen.
Kerta-annoksen voit kuumentaa mikroaaltouunissa tai kattilassa liedellä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 77 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 9.9 mg
  • Natrium 1.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.3 g
  • Sokerit 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17 g
  • Proteiini 2.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.5 g

Katso video

Jaa sivu