Valmistusohje

Pane pestyt kuorimattomat perunat grillin yläritilälle.
Perunat paahtuvat rapeapintaisiksi ja sisältä kypsiksi 50-60 minuutissa.
Viillä kypsän perunan pintaan ristikko ja purista hieman sisustaa ulospäin.
Perunat voi myös kypsentää foliossa kokonaisina tai puolikkaina.

Herkullisen grilliaterian kruunaa kesäinen kylmä kastike.

Ainesosat

  • 4 kpl
    Peruna, punnittu kuorineen

Reseptin ravintosisältö

Energia 45 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 1.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 10.6 g
  • Sokerit 0.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 0.6 mg
  • Kalsium 3.3 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 6 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu