Haudutuslaatikkopuuro

8 annosta

Valmistusohje

2 l vettä
9 dl puurohiutaleita
1- 2 tl suolaa

  1. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää hiutaleet.
  2. Keitä muutama minuutti ja lisää suola.
  3. Laita kansi kattilan päälle ja siirrä kattila styroksilaatikoon.
  4. Laita styroksilaatikon kansi paikoilleen.
  5. Anna puuron hautua kypsäksi.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.1 kg CO2 ekv
  • Energia 131 kcal/annos
  • Rauta 1.8 mg
  • Kalsium 19.5 mg
  • Natrium 585.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.7 g
  • Sokerit 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 29.3 g
  • Proteiini 4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 1.4 g