Valmistusohje

2 l vettä
9 dl neljänviljanhiutaleita
2 tl suolaa

  1. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää hiutaleeet.
  2. Keitä muutama minuutti ja lisää suola.
  3. Laita kansi kattilan päälle ja siirrä kattila styroksilaatikoon.
  4. Laita styroksilaatikon kansi paikoilleen.
  5. Anna puuron hautua kypsäksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 131 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rauta 1.8 mg
  • Kalsium 19.5 mg
  • Natrium 585.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.7 g
  • Sokerit 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 29.3 g
  • Proteiini 4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 1.4 g