Haudutuslaatikkopuuro
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/09/Aasia_Marta_puuro_laatikko_H.jpg
Haudutuslaatikkopuuro
Valmistusohje
2 l vettä
9 dl puurohiutaleita
1- 2 tl suolaa
- Kuumenna vesi kattilassa ja lisää hiutaleet.
- Keitä muutama minuutti ja lisää suola.
- Laita kansi kattilan päälle ja siirrä kattila styroksilaatikoon.
- Laita styroksilaatikon kansi paikoilleen.
- Anna puuron hautua kypsäksi.
Testattu Marttakeittiössä
0.1 kg CO2 ekv
- Energia 131 kcal/annos
- Rauta 1.8 mg
- Kalsium 19.5 mg
- Natrium 585.9 mg
- Kuitu, kokonais- 3.7 g
- Sokerit 0.5 g
- Hiilihydraatti erotuksena 29.3 g
- Proteiini 4 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
- Rasva 1.4 g
Pääraaka-aineet
-
2000 gvettä (2 l)
-
320 gneljänviljanhiutaleita (9 dl)
-
2 tlsuolaa