Valmistusohje

3 kypsää kiiviä
1 mango tai papaija
1 guava

  1. Kuori hedelmät.
  2. Hienonna yksi laji kerrallaan tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Annostele korkeisiin laseihin kerroksittain.

Tutustu Marttojen tekemään työhön Etiopiassa täällä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 72 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 133.3 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 24.5 mg
  • Natrium 2.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.3 g
  • Sokerit 12.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.3 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 0.8 g