Valmistusohje

yli 4 kk,  3 annosta

2 dl vettä
1 rkl perunajauhoja
1 dl hienoa omena- tai päärynäraastetta tai -sosetta

  1. Raasta kuorittu hedelmä raastinraudan hienoimmalla terällä.
  2. Mittaa kylmä vesi ja perunajauhot kattilaan.
  3. Kuumenna sekoitellen kunnes kiisseli kiehahtaa. Siirrä pois levyltä ja jäähdytä hetki.
  4. Lisää hedelmäraaste kiisselipohjaan.
    Hedelmiksi sopivat myös persikka, kiivi ja aprikoosi.

Reseptin ravintosisältö

Energia 20 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.9 mg
  • Rauta 0 mg
  • Kalsium 3.4 mg
  • Natrium 1 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.5 g
  • Proteiini 0 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0 g
Jaa sivu