Valmistusohje

yli 4 kk,  3 annosta

2 dl vettä
1 rkl perunajauhoja
1 dl hienoa omena- tai päärynäraastetta tai -sosetta

  1. Raasta kuorittu hedelmä raastinraudan hienoimmalla terällä.
  2. Mittaa kylmä vesi ja perunajauhot kattilaan.
  3. Kuumenna sekoitellen kunnes kiisseli kiehahtaa. Siirrä pois levyltä ja jäähdytä hetki.
  4. Lisää hedelmäraaste kiisselipohjaan.
    Hedelmiksi sopivat myös persikka, kiivi ja aprikoosi.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 0 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.5 g
  • Sokerit 2 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 1 mg
  • Kalsium 3.4 mg
  • Rauta 0 mg
  • C-vitamiini 0.9 mg