Valmistusohje

2 dl tattarijauhoja
2 dl kaurahiutaleita
3 dl maustamatonta kasvigurttia
0,5 tl suolaa

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi.
  2. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen ja anna taikinan tekeytyä uunin lämpenemisen ajan.
  3. Muotoile taikinasta levy leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Tee kevyet ruudut taikinaan esimerkiksi taikinarullalla tai veitsellä.
  4. Paista rieskaa 250 asteessa noin 15 minuuttia.

VINKKI: Lisää rieskataikinaan esimerkiksi porkkana- tai kesäkurpitsaraastetta tuomaan makua, mehevyyttä ja lisää kuitua.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 93 kcal/annos
  • Rasva 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 3.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17.7 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Natrium 109.8 mg
  • Kalsium 36.3 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 0.7 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*