Valmistusohje

2 munaa
3 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
250 g kookosrasvaa
( 1 rkl konjakkia)

  1. Vaahdota munat ja sokeri.
  2. Lisää kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
  3. Sekoita joukkoon sulatettu rasva vähitellen pienissä erissä. Voit maustaa seoksen konjakilla.
  4. Anna seoksen jähmettyä jonkin aikaa.
  5. Pane massa pursotinpussiin ja pursota makeismuotteihin.
  6. Nosta tryffelit jääkaappiin jähmettymään ja säilytä kylmässä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 67.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 58.7 g
  • Proteiini 6.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 42.7 g
  • Sokerit 37.8 g
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Natrium 37.4 mg
  • Kalsium 28 mg
  • Rauta 1.9 mg