Avainsanat:

Valmistusohje

1-2 kpl valmiita marenkipohjia
0,5 l jäätelöä tai 2 dl vaniljakastiketta tai 2 dl vispikermaa
runsaasti tuoreita marjoja tai hedelmiä

1. Jos käytät täytteenä vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, vatkaa se vaahdoksi.
2. Kokoa pavlova. Voit käyttää yhtä marenkipohjaa. Päällystää se jäätelöllä, vaniljakastikkeella tai kermalla sekä marjoilla tai hedelmillä. Voit myös laittaa useamman marenkipohjan päällekkäin ja lisätä täytettä sekä väliin että päälle.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 99 kcal/annos
  • C-vitamiini 37.2 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 55.8 mg
  • Natrium 19.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.3 g
  • Sokerit 12.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.8 g
  • Proteiini 2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.3 g
  • Rasva 3.9 g

Katso video

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*