Hempeä haperokaviaari
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/hempea-haperokaviaari.jpg
Hempeä haperokaviaari
-
Avainsanat:
- Dipit ja levitteet
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Pastat, wokit ja kastikkeet
- Sienet
- Syksy
Valmistusohje
2 dl kermaviiliä
2 rkl sinappia
1 tl sokeria
2 tl viinietikkaa
2 dl kypsennettyjä, pilkottuja isohaperoita
1 tomaatti pieninä kuutioina
1 dl silputtua purjosipulia
1 dl hienonnettua persiljaa
yrttisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
(valkosipulia)
- Sekoita kaikki aineet keskenään.
- Tarjoa esimerkiksi kasvis- tai kalapihvien lisäkkeenä.
Testattu Marttakeittiössä
Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!
0.28 kg CO2 ekv
- Energia 74 kcal/annos
- Rasva 3.6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
- Proteiini 2.6 g
- Hiilihydraatti erotuksena 9 g
- Sokerit 6.6 g
- Kuitu, kokonais- 0.9 g
- Natrium 289 mg
- Kalsium 76.7 mg
- Rauta 1 mg
- C-vitamiini 12.5 mg
Pääraaka-aineet
-
80 gSieni tatti, hapero
-
1/2 tlAromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 %
-
6 rklPersilja
-
35 gPurjosipuli
-
80 gTomaatti
-
2 tlViinietikka
-
2 tlSokeri
-
2 rklSinappi
-
2 dlKermaviili, rasvaa 6 %, vl