Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
2 rkl sinappia
2 tl sokeria
2 tl viinietikkaa
2 dl kypsennettyjä, pilkottuja isohaperoita
1 tomaatti pieninä kuutioina
1 dl silputtua purjosipulia
1 dl hienonnettua persiljaa
ripaus yrttisuolaa
(valkosipulia)

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Tarjoa esimerkiksi kasvis- tai kalapihvien lisäkkeenä.

Ainesosat

  • 2 dl
    Kermaviili, rasvaa 6 %, vl
  • 2 rkl
    Sinappi
  • 2 tl
    Sokeri
  • 2 tl
    Viinietikka
  • 80 g
    Tomaatti
  • 35 g
    Purjosipuli
  • 6 rkl
    Persilja
  • 1/2 tl
    Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 %
  • 80 g
    Sieni tatti, hapero

Reseptin ravintosisältö

Energia 74 kcal/annos
  • C-vitamiini 12.5 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 76.7 mg
  • Natrium 289 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Sokerit 6.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9 g
  • Proteiini 2.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Rasva 3.6 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu