Hempeä haperokaviaari

G
4 annosta

Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
2 rkl sinappia
1 tl sokeria
2 tl viinietikkaa
2 dl kypsennettyjä, pilkottuja isohaperoita
1 tomaatti pieninä kuutioina
1 dl silputtua purjosipulia
1 dl hienonnettua persiljaa
yrttisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
(valkosipulia)

  1. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  2. Tarjoa esimerkiksi kasvis- tai kalapihvien lisäkkeenä.

Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Hiilijalanjälki
0.28 kg CO2 ekv
  • Energia 74 kcal/annos
  • Rasva 3.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Proteiini 2.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9 g
  • Sokerit 6.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Natrium 289 mg
  • Kalsium 76.7 mg
  • Rauta 1 mg
  • C-vitamiini 12.5 mg