Valmistusohje

2 dl survottuja puolukoita
1 l vettä
5 dl omenan paloja
kanelitanko
3 1/2 dl kaurahiutaleita
sokeria

1. Mittaa vesi ja puolukat kattilaan.
2. Lisää omenat ja kanelitanko
3. Keitä hetki ja lisää kaurahiutaleet. Keitä vielä noin 20-30 minuuttia.
4. Mausta tarvittaessa sokerilla.
5. Poista kanelitanko puurosta, huuhtele vedellä ja kuivata se, niin voit käyttää siitä myöhemmin uudelleen.

Reseptin ravintosisältö

Energia 210 kcal/annos
  • C-vitamiini 5.7 mg
  • Rauta 2.5 mg
  • Kalsium 39.7 mg
  • Natrium 4 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.8 g
  • Sokerit 17.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 45.9 g
  • Proteiini 5.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.3 g
  • Rasva 2.9 g
Jaa sivu