Valmistusohje

3-4 dl pilkottuja voitatteja
2-3 kevätsipulia
2-3 rkl voita, margariinia tai öljyä
3 dl kermamaitoa
suolaa
valkopippuria

  1. Hauduta sieniä paistinpannulla muutama minuutti.
  2. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja rasva.
  3. Hauduta hiljalleen kymmenisen minuuttia.
  4. Lisää joukkoon kermamaito ja keitä edelleen kunnes seos sakenee.
  5. Mausta.

    Tarjoa uusien perunoiden kanssa tai munakkaan täytteenä.

Ainesosat

  • 140 g
    Herkkutatti
  • 1 pieni annos (40.0 g)
    Sipuli
  • 2 1/2 rkl
    Voi
  • 3 dl
    Maito, kahvimaito, rasvaa 2 %, laktoositon, d-vitamiinia 1ug
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/4 tl
    Valkopippuri

Reseptin ravintosisältö

Energia 120 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.7 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 104.9 mg
  • Natrium 379.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Sokerit 4.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7 g
  • Proteiini 4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.6 g
  • Rasva 8.8 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu