Valmistusohje

3-4 dl pilkottuja voitatteja
2-3 kevätsipulia
2-3 rkl voita, margariinia tai öljyä
3 dl kermamaitoa
suolaa
valkopippuria

  1. Hauduta sieniä paistinpannulla muutama minuutti.
  2. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja rasva.
  3. Hauduta hiljalleen kymmenisen minuuttia.
  4. Lisää joukkoon kermamaito ja keitä edelleen kunnes seos sakenee.
  5. Mausta.

    Tarjoa uusien perunoiden kanssa tai munakkaan täytteenä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 120 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 8.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.6 g
  • Proteiini 4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7 g
  • Sokerit 4.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 379.7 mg
  • Kalsium 104.9 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 2.7 mg
Jaa sivu