Valmistusohje

200 g pakasteherneitä
1 valkosipulinkynsi
puolikas mintturuukku
2 rkl sitruunan tai limen mehua
1 rkl hunajaa tai agavesiirappia
n. 0,75 dl rypsiöljyä
ripaus mustapippuria ja suolaa

1. Sulata pakasteherneet pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori valkosipulin kynsi.
3. Mittaa kaikki aineet korkeaan kulhoon ja soseuta kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneella.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 37 kcal/annos
  • Rasva 3.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.5 g
  • Sokerit 1.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Natrium 7.9 mg
  • Kalsium 3.7 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 2.8 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*