Hiirenkorva-tomaattisalaatti
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/05/Hiirenkorva-tomaattisalaatti.jpg
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Gluteeniton
- Kevät
- Maidoton
- Munaton
- Salaatit ja salaatinkastikkeet
- Vegaani
- Villivihannekset
Valmistusohje
4 tomaattia
2 lipstikan lehdykkää
½ dl pieniä koivunlehtiä
hiven suolaa
ranskalaista salaatinkastiketta
- Viipaloi tomaatit ja silppua lipstikanlehdykät.
- Laita ne kerroksittain salaattikulhoon ja pirskottele kerroksille vähän salaatinkastiketta ja hiven suolaa.
- Ripottele pienet koivunlehdet päällimmäiseksi kulhoon.
Testattu Marttakeittiössä
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- C-vitamiini 18.4 mg
- Rauta 0.4 mg
- Kalsium 15.8 mg
- Natrium 128.7 mg
- Kuitu, kokonais- 0.5 g
- Sokerit 3.4 g
- Hiilihydraatti erotuksena 4.7 g
- Proteiini 0.7 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Rasva 0.3 g
Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!
Ainesosat
-
400 gTomaatti
-
2 kplPinaatti
-
1/2 dlPinaatti
-
1/5 tlRuokasuola, jodioitu