Valmistusohje

4 tomaattia
2 lipstikan lehdykkää
½ dl pieniä koivunlehtiä
hiven mineraalisuolaa
ranskalaista salaatinkastiketta

  1. Viipaloi tomaatit ja silppua lipstikanlehdykät.
  2. Laita ne kerroksittain salaattikulhoon ja pirskottele kerroksille vähän salaatinkastiketta ja mineraalisuolaa.
  3. Ripottele pienet koivunlehdet päällimmäiseksi kulhoon.
  4. Anna salaatin vetäytyä kylmässä noin tunnin ajan ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö

Energia 23 kcal/annos
  • C-vitamiini 18.4 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 15.8 mg
  • Natrium 128.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.7 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g
Jaa sivu