Valmistusohje

4 tomaattia
2 lipstikan lehdykkää
½ dl pieniä koivunlehtiä
hiven mineraalisuolaa
ranskalaista salaatinkastiketta

  1. Viipaloi tomaatit ja silppua lipstikanlehdykät.
  2. Laita ne kerroksittain salaattikulhoon ja pirskottele kerroksille vähän salaatinkastiketta ja mineraalisuolaa.
  3. Ripottele pienet koivunlehdet päällimmäiseksi kulhoon.
  4. Anna salaatin vetäytyä kylmässä noin tunnin ajan ennen tarjoilua.

Ainesosat

  • 400 g
    Tomaatti
  • 2 kpl
    Pinaatti
  • 1/2 dl
    Pinaatti
  • 1/5 tl
    Ruokasuola, jodioitu

Reseptin ravintosisältö

Energia 23 kcal/annos
  • Rasva 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.7 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Natrium 128.7 mg
  • Kalsium 15.8 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 18.4 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu