Valmistusohje

4 tomaattia
2 lipstikan lehdykkää
½ dl pieniä koivunlehtiä
hiven suolaa
ranskalaista salaatinkastiketta

  1. Viipaloi tomaatit ja silppua lipstikanlehdykät.
  2. Laita ne kerroksittain salaattikulhoon ja pirskottele kerroksille vähän salaatinkastiketta ja hiven suolaa.
  3. Ripottele pienet koivunlehdet päällimmäiseksi kulhoon.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 18.4 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 15.8 mg
  • Natrium 128.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.7 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!