Hiirenkorva-tomaattisalaatti

G
4 annosta

Valmistusohje

4 tomaattia
2 lipstikan lehdykkää
½ dl pieniä koivunlehtiä
hiven suolaa
ranskalaista salaatinkastiketta

  1. Viipaloi tomaatit ja silppua lipstikanlehdykät.
  2. Laita ne kerroksittain salaattikulhoon ja pirskottele kerroksille vähän salaatinkastiketta ja hiven suolaa.
  3. Ripottele pienet koivunlehdet päällimmäiseksi kulhoon.

Testattu Marttakeittiössä

 

 

 

Hiilijalanjälki
0.29 kg CO2 ekv
  • Energia 23 kcal/annos
  • C-vitamiini 18.4 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 15.8 mg
  • Natrium 128.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.7 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g

Löydät tämän, ja muut suositut luonnonyrtti-reseptit   Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!