Valmistusohje

n. 4 l vettä
n. 5 l horsman kukintoja
3 rkl sitruunahappoa
n. 7 rkl sokeria

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kukat.
  2. Keitä hetki ja siivilöi kukat pois.
  3. Sekoita nesteeseen sitruunahappo ja sokeria maun mukaan.
  4. Kaada juoma puhtaisiin pulloihin, jäähdytä.

    Tarjoa kylmänä, lisää joukkoon jääkuutioita ja laimenna tarvittaessa hiukan vedellä.
    Horsmajuomaa voi lorauttaa booliin väriä antamaan.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 170 kcal/annos
  • C-vitamiini 373.6 mg
  • Rauta 8 mg
  • Kalsium 571.2 mg
  • Natrium 46.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 8 g
  • Sokerit 23.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 40.8 g
  • Proteiini 10 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.3 g
  • Rasva 1.9 g
Jaa sivu