Ainesosat

  • 800 g
    Broileri, rintafilee, nahaton
  • 8 g
    Valkosipuli
  • 2 1/2 tl
    Paprikajauhe
  • 2 1/2 tl
    Mausteet, currya
  • 3 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1/2 dl
    Jauho, vehnäjauho, puolikarkea
  • 1 1/2 dl
    Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 %
  • 2 rkl
    Hunaja
  • 2 dl
    Vesi, vesijohtovesi

Reseptin ravintosisältö

Energia 138 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.4 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 16.4 mg
  • Natrium 89.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.5 g
  • Proteiini 19.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.7 g
  • Rasva 3.6 g

Valmistusohje

10 hengelle

800 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
2–3 valkosipulinkynttä
2–3 tl paprikajauhetta
1–2 tl currya
n. 3 dl vettä

Suurus:
2 d vettä
½ dl vehnäjauhoja
1–2 dl ruokakermaa
2 rkl hunajaa

  1. Ruskista broilerinsuikaleet pinnoitetussa kattilassa tai paistinpannussa.
  2. Puserra joukkoon valkosipulinkynsi.
  3. Lisää vesi ja anna hautua noin 10 minuuttia.
  4. Sekoita suuruksen aineet keskenään.
  5. Kaada suurus kattilaan koko ajan sekoittaen.
  6. Anna hautua noin 5 minuuttia.
  7. Lisää kastikkeeseen ruokakerma ja hunaja. Kiehauta ja tarkista maku.

Voit lisätä kastikkeeseen ohuita porkkana- ja paprikasuikaleita.
Porkkanasuikaleet lisätään heti aluksi broilerinsuikaleiden kanssa.
Paprikasuikaleet lisätään yhtä aikaa suuruksen kanssa.

 

Jaa sivu