Valmistusohje

1 kg nauriita
1-2 sipulia
2-3 rkl hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa
1 tl suolaa
valkopippuria myllystä
3 rkl hunajaa
2 dl ruokakermaa

  1. Kuori ja leikkaa nauriit ja sipulit pieniksi paloiksi.
  2. Laita kaikki ainekset uunivuokaan, sekoita ja peitä foliolla.
  3. Kypsennä 200°C:ssa uunissa noin tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 104.4 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 121.5 mg
  • Natrium 681.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.1 g
  • Sokerit 24.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 38.2 g
  • Proteiini 4.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
  • Rasva 8.2 g