Hunajainen naurisvuoka

G
4 annosta

Valmistusohje

1 kg nauriita
1-2 sipulia
0,5 dl hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
2 rkl hunajaa
2 dl ruokakermaa

  1. Kuori ja leikkaa nauriit ja sipulit pieniksi paloiksi.
  2. Laita kaikki ainekset uunivuokaan, sekoita ja peitä foliolla.
  3. Kypsennä 200°C:ssa uunissa noin tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.91 kg CO2 ekv
  • Energia 190 kcal/annos
  • Rasva 8.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
  • Proteiini 4.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 34.2 g
  • Sokerit 20.3 g
  • Kuitu, kokonais- 5.1 g
  • Natrium 681.8 mg
  • Kalsium 121.3 mg
  • Rauta 1 mg
  • C-vitamiini 104.2 mg