Valmistusohje

1 kg pieniä sipuleita
vettä
nippu tuoretta oreganoa

liemi:
2 dl väkiviinaetikkaa
5 dl vettä
1 dl hunajaa
1 tl kokonaisia valkopippureita

  1. Kasta sipulit kuumaan veteen ja kuori ne, leikkaa suuret sipulit lohkoiksi.
  2. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää sipulit.
  3. Keitä, kunnes ne ovat läpikuultavia.
  4. Lado sipulit vuorotellen oreganon oksien kanssa lasitölkkeihin.
  5. Kaada liemi päälle ja sulje tölkit. Säilytä kylmässä.

Ainesosat

  • 1000 g
    Sipuli
  • 50 g
    Persilja
  • 2 dl
    Väkiviinaetikka
  • 5 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1 dl
    Hunaja
  • 1 tl
    Valkopippuri
  • 5 dl
    Vesi, vesijohtovesi

Reseptin ravintosisältö

Energia 24 kcal/annos
  • C-vitamiini 5.9 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • Kalsium 12.4 mg
  • Natrium 1.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 4.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.1 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu