Valmistusohje

pieni pala tuoretta inkivääriä
1 vaniljatanko
1 l päärynämehua
2 tlk (0,33 l) Ginger Ale -inkiväärijuomaa
halutessa rusinoita

1.Kuori inkivääri. Keitä inkivääripalaa ja vaniljatankoa päärynämehussa noin 10 minuuttia.
2.Lisää mukaan inkiväärijuoma ja kuumenna kiehuvaksi. Ota pois mausteet.
3.Laita glögilasin pohjalle rusinoita ja kaada höyryävä juoma tarjolle lasiin.

Halutessasi voit terästää glögin yhdellä desilitralla punssia. Alkoholi kannattaa lisätä kiehautuksen jälkeen ennen tarjoilua.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 5.8 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 12.7 mg
  • Natrium 1.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 9.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 10.6 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*