Valmistusohje

2 rkl balsamiviinietikkaa
4 rkl oliiviöljyä
½ tl mustapippurirouhetta
¼ tl yrttisuolaa tai suolaa

1. Mittaa kastikeainekset kannelliseen purkkiin.
2. Sulje kansi hyvin.
3. Ravista reippaasti ja kaada salaatin päälle.

Ainesosat

  • 2 rkl
    Balsamiviinietikka
  • 4 rkl
    Oliiviöljy
  • 1/2 tl
    Mustapippuri
  • 1/4 tl
    Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 %

Reseptin ravintosisältö

Energia 127 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.1 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 4.2 mg
  • Natrium 89.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Sokerit 1.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.6 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.9 g
  • Rasva 13.5 g
Jaa sivu