Itämainen nuudelisalaatti

4 annosta

Valmistusohje

200 g täysjyvänuudeleita

Marinadi
0,5 dl öljyä
1 dl makeaa chilikastiketta
0,5 dl kalakastiketta
0,5 limen mehu

Lisäksi
3 porkkanaa
200 g vihreitä papuja (pakaste)
150 g sokeriherneitä (pakaste)
1 kevätsipuli tai purjo
4 rkl suolapähkinöitä
tuoretta korianteria

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sekoita valutettujen ja jäähtyneiden nuudeleitten joukkoon.
  3. Keitä ja jäähdytä vihreät pavut ja sokeriherneet, sekoita nuudeleiden joukkoon. Anna maustua viileässä salaatin valmistuksen ajan.
  4. Raasta porkkanat karkealla raastimella. Pilko kevätsipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita kaikki salaattiainekset nuudelien joukkoon ja ripottele pinnalle tuoretta, silputtua korianteria.

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

  • Energia 387 kcal/annos
  • C-vitamiini 24.3 mg
  • Rauta 4.5 mg
  • Kalsium 82.2 mg
  • Natrium 324.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 9.2 g
  • Sokerit 6.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 53 g
  • Proteiini 11.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Rasva 17.7 g