Valmistusohje

4 viipaletta täysjyväleipää (esimerkiksi kaura tai ruis)
4 rkl valitsemaasi tahnaa tai levitettä, esimerkiksi porkkanalevitettä
100 g mungpavun ituja tai parsakaalin versoja
2 tomaattia
(mustapippuria myllystä)

  1. Paahda leipäviipaleet kevyesti halutessasi. Levitä ruokalusikallinen
    valitsemaasi tahnaa kullekin leipäviipaleelle.
  2. Viipaloi tomaatit. Lisää tahnan päälle leiville idut tai versot sekä tomaattiviipaleet. Rouhaise halutessasi tomaatin päälle mustapippuria yksi pyöräytys.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 4.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Proteiini 8.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 41.7 g
  • Sokerit 7.7 g
  • Kuitu, kokonais- 8.8 g
  • Natrium 286.6 mg
  • Kalsium 44.6 mg
  • Rauta 3.6 mg
  • C-vitamiini 26.6 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*