Valmistusohje

2 dl kaurajuomaa
1 dl vahvaa kahvia
1–2 rkl vaaleaa siirappia tai vaahterasiirappia
Lisäksi
jäitä

  1. Mittaa kaurajuoma, kahvi ja siirappi kannelliseen astiaan. Ravista sekaisin.
  2. Kaada juoma jäillä täytettyyn lasiin. Nauti heti.

Ruokaohje on toteutettu Marttaliiton ja Fazerin yhteistyönä.

Testattu Marttakeittiössä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 3.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Proteiini 2.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 51.4 g
  • Sokerit 36.1 g
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Natrium 120.2 mg
  • Kalsium 272.2 mg
  • Rauta 2.3 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*