Valmistusohje

300 g jauhelihaa
1 sipuli
3 porkkanaa
pala selleriä
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä
1 tl suolaa
mustapippuria
basilikaa tai oreganoa

  1. Ruskista jauheliha kattilassa murumaiseksi seokseksi.
  2. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, raastetut porkkanat ja selleri sekä vähän myöhemmin jauhot.
  3. Kun seos on hetken kypsynyt, lisää joukkoon vesi ja mausteet.
  4. Hauduta noin 15 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 14.5 mg
  • Rauta 3.1 mg
  • Kalsium 49.1 mg
  • Natrium 625.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Sokerit 5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.8 g
  • Proteiini 17.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.6 g
  • Rasva 6.9 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus