Valmistusohje

400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl vehnäjauhoja
1 tlk tomaattimurskaa
2 dl vettä
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 lihaliemikuutio
0,5 tl basilikaa
0,5 tl oreganoa
0,5 tl timjamia

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
2. Paahda jauheliha paistinpannussa ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Lisää sipuli, valkosipuli ja jauhot. Sekoita kunnes jauhot häviävät lihan joukkoon.
4. Lisää tomaattimurska, liemikuutio, vesi ja yrtit.
5. Hauduta kannen alla vähäisellä lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
6. Tarkista maku ja mausta mieleiseksi.

Tarjoa kastike keitetyn pastan, raastetun juuston ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 9.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.5 g
  • Proteiini 22.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.5 g
  • Sokerit 6 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 704.7 mg
  • Kalsium 28.1 mg
  • Rauta 3.8 mg
  • C-vitamiini 16 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus