Jogurttitrifle

4 annosta

Valmistusohje

4 hapankorppua
2 rkl rasvaa
1 dl kaurahiutaleita
2 rkl sokeria
0,5 tl kanelia
5 dl jogurttia
1 banaani

  • 1.Murskaa hapankorput karkeaksi rouheeksi.
  • 2.Kuumenna rasva pannulla.
  • 3.Lisää hapankorppurouhe, kaurahiutaleet, sokeri ja kaneli. Paista rapsakaksi, muromyslimäiseksi seokseksi. Anna jäähtyä. Varo ettei paahdu liikaa.
  • 4.Leikkaa banaani viipaleiksi.
  • 5.Laita tarjoiluastiaan tai annoskulhoihin kerroksittain jogurttia, hapankorppuseosta ja banaania.

    Testattu Marttakeittiössä
  • Energia 254 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.4 mg
  • Rauta 1.6 mg
  • Kalsium 199.4 mg
  • Natrium 102.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.6 g
  • Sokerit 15 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 32.8 g
  • Proteiini 9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.8 g
  • Rasva 10.1 g