Valmistusohje

5 hapankorppua
2 rkl rasvaa
1 dl kaurahiutaleita
1,5 rkl sokeria
0,5 tl kanelia
5 dl jogurttia
1 banaani

Murskaa hapankorput karkeaksi rouheeksi. Kuumenna rasva pannulla. Lisää hapankorppurouhe, kaurahiutaleet, sokeri ja kaneli. Paista rapsakaksi, muromyslimäiseksi seokseksi. Anna jäähtyä.

Leikkaa banaani viipaleiksi. Laita tarjoiluastiaan tai annoskulhoihin kerroksittain jogurttia, hapankorppuseosta ja banaania.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 254 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.4 mg
  • Rauta 1.6 mg
  • Kalsium 199.4 mg
  • Natrium 102.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.6 g
  • Sokerit 15 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 32.8 g
  • Proteiini 9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.8 g
  • Rasva 10.1 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*