Valmistusohje

1 dl sinappijauhetta
1 dl sokeria
1 dl kermaa
2 kananmunaa
2 rkl konjakkia

1. Sekoita kaikki aineet (konjakkia lukuunottamatta) tasaiseksi tahnaksi.
2. Kuumenna liedellä hitaasti kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.
3. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia.
4. Sinapin hieman jäähdyttyä mausta konjakilla ja pane kauniiseen
purkkiin.

Sinappi säilyy jääkaapissa noin kaksi kuukautta.

Ainesosat

  • 1 dl
    Sokeri
  • 1 dl
    Kerma, kuohukerma, rasvaa 35 %
  • 2 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 2 rkl
    Konjakki/rommi/viski, 40 til% alkoholia
  • 6 rkl
    Kuminan siemenet

Reseptin ravintosisältö

Energia 51 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.2 mg
  • Rauta 1.3 mg
  • Kalsium 23.7 mg
  • Natrium 11 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.2 g
  • Sokerit 4.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.2 g
  • Proteiini 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Rasva 2.8 g
Jaa sivu