Avainsanat:

Valmistusohje

2 munaa
1 dl maitoa
1/2 dl korppujauhoja
4 dl juureksia (porkkana, kyssäkaali, selleri, palsternakka)
1 sipuli
1 tl suolaa
1 tl yrttiseosta
1/2-1 dl vehnäjauhoja
2 dl juustoraastetta (17%)

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää joukkoon maito ja korppujauhot.
Anna seoksen turvota sen aikaa kun raastat juurekset.
Lisää seokseen raasteet ja hienonnettu sipuli. Mausta seos.
Sekoita viimeiseksi joukkoon vehnäjauhot ja juustoraaste.
Paista seoksesta ohukaispannulla miedolla lämmöllä ohuita pihvejä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 20 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.4 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • Kalsium 6.8 mg
  • Natrium 65.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.2 g
  • Sokerit 0.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.1 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.3 g
  • Rasva 0.5 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*