Valmistusohje

1 pieni lanttu
4-5 porkkanaa
2 palsternakkaa
1 juuriselleri
1 dl kermaa
1/2 dl korppujauhoja
2 munaa
1 rkl siirappia
noin 1/2 tl valkopippuria
1 tl suolaa

1. Keitä kuoritut ja paloitellut juurekset kypsiksi vähän suolalla maustetussa vedessä.
2. Kaada keitinvesi pois ja soseuta juurekset.
3. Lisää joukkoon kerma, korppujauhot, munat, siirappi ja mausteet.
4. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 200°C:ssa runsas tunti.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 130 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 3.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.7 g
  • Proteiini 4.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 24 g
  • Sokerit 10.5 g
  • Kuitu, kokonais- 5.7 g
  • Natrium 358 mg
  • Kalsium 83.9 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 39.7 mg
Jaa sivu