Valmistusohje

1 sipuli
2 dl esikäsiteltyjä, mietoja sieniä, esim. haperoita
1 rkl öljyä
2 rkl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
100 g sulatejuustoa
1 kasvisliemikuutio rakuunaa paprikajauhetta hienonnettua persiljaa

  1. Hienonna sipuli ja sienet, hauduta niitä hetki öljytilkassa.
  2. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita maito joukkoon.
  3. Lisää juusto ja liemikuutio, anna keiton kiehua hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes juusto sulaa.
  4. Mausta keitto, ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ainesosat

  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 80 g
    Sieni tatti, hapero
  • 1 rkl
    Rypsiöljy
  • 2 rkl
    Jauho, vehnäjauho, puolikarkea
  • 8 dl
    Maito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
  • 100 g
    Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen
  • 1 kpl
    Kasvisliemikuutio
  • 1 tl
    Rakuuna, kuivattu
  • 1/2 tl
    Paprikajauhe
  • 3 rkl
    Persilja

Reseptin ravintosisältö

Energia 236 kcal/annos
  • Rasva 13.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.2 g
  • Proteiini 12.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.8 g
  • Sokerit 11.5 g
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Natrium 826.4 mg
  • Kalsium 403 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 7.9 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu