Valmistusohje

1 sipuli
2 dl esikäsiteltyjä, mietoja sieniä, esim. haperoita
1 rkl öljyä
2 rkl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
100 g sulatejuustoa
1 kasvisliemikuutio rakuunaa paprikajauhetta hienonnettua persiljaa

  1. Hienonna sipuli ja sienet, hauduta niitä hetki öljytilkassa.
  2. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita maito joukkoon.
  3. Lisää juusto ja liemikuutio, anna keiton kiehua hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes juusto sulaa.
  4. Mausta keitto, ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 236 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 13.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.2 g
  • Proteiini 12.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.8 g
  • Sokerit 11.5 g
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Natrium 826.4 mg
  • Kalsium 403 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 7.9 mg
Jaa sivu