Valmistusohje

7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
250 g sulatejuustoa
2 dl vähärasvaista ruokakermaa
1 dl suurustetta vaaleille kastikkeille
½ dl hienonnettua persiljaa

1. Lisää kiehuvaan liemeen kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
2. Lisää ruokakerma ja kuumenna.
3. Suurusta ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
4. Mausta pippurilla. Lisää joukkoon persilja.

Ainesosat

  • 7 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 250 g
    Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen
  • 2 dl
    Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 %
  • 1 dl
    Maizena suuruste ruskea/vaalea
  • 3 rkl
    Persilja
  • 1 kpl
    Kasvisliemikuutio

Reseptin ravintosisältö

Energia 323 kcal/annos
  • Rasva 23 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 14 g
  • Proteiini 13.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.1 g
  • Sokerit 7 g
  • Kuitu, kokonais- 0.2 g
  • Natrium 1206.2 mg
  • Kalsium 401.8 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 3.5 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu