Valmistusohje

yhdelle

2 palaa kokojyväleipää
sinappia tai ketsuppia
2 viipaletta kinkku- tai kalkkunaleikkelettä
1 ananasviipale
1 dl juustoraastetta

1. Voitele leipäpalat ohuelti sinapilla tai ketsupilla.
2. Nosta toiselle leivällä leikkeleviipaleet ja ananasrengas.
3. Peitä juustoraasteella ja nosta toinen leipä kanneksi.
4. Lämmitä leipiä uunin yläosassa noin 5 minuuttia kunnes juusto sulaa ja leivät ovat rapeita.

Mikrossa leivät valmistuvat täydellä teholla 1–2 minuuttia.

Ainesosat

  • 2 keskikokoinen annos (30.0 g)
    Sekaleipä, jyväisät perheviipaleet, oululainen
  • 1 rkl
    Sinappi
  • 20 g
    Kokolihaleikkele, korppukinkku, rasvaa 3 %
  • 55 g
    Ananas, kuorittu
  • 40 g
    Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima

Reseptin ravintosisältö

Energia 398 kcal/annos
  • C-vitamiini 16.8 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • Kalsium 414.3 mg
  • Natrium 698.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Sokerit 8.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 40.1 g
  • Proteiini 23.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.4 g
  • Rasva 17.4 g
Jaa sivu