Valmistusohje

yhdelle

2 palaa kokojyväleipää
sinappia tai ketsuppia
2 viipaletta kinkku- tai kalkkunaleikkelettä
1 ananasviipale
1 dl juustoraastetta

1. Voitele leipäpalat ohuelti sinapilla tai ketsupilla.
2. Nosta toiselle leivällä leikkeleviipaleet ja ananasrengas.
3. Peitä juustoraasteella ja nosta toinen leipä kanneksi.
4. Lämmitä leipiä uunin yläosassa noin 5 minuuttia kunnes juusto sulaa ja leivät ovat rapeita.

Mikrossa leivät valmistuvat täydellä teholla 1–2 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 398 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 16.8 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • Kalsium 414.3 mg
  • Natrium 698.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Sokerit 8.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 40.1 g
  • Proteiini 23.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.4 g
  • Rasva 17.4 g
Jaa sivu