Valmistusohje

2 sipulia
2-3 rkl öljyä
500–600 g varhais- tai kiinankaalia
pari kourallista nuoria vuohenputken lehtiä
3 dl piimää
2 tl currya
ripaus suolaa

  1. Hauduta hienonnettuja sipuleita hetki öljyssä.
  2. Lisää joukkoon suikaloitu kaali ja silputut vuohenputken lehdet.
  3. Anna kypsyä hiljalleen jonkin aikaa kannen alla välillä sekoittaen.
  4. Lisää joukkoon piimä ja mausteet. Anna hautua kypsäksi.

Ainesosat

  • 2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 2 1/2 rkl
    Rypsiöljy
  • 550 g
    Kiinankaali
  • 50 g
    Nokkonen
  • 3 dl
    Piimä, kevytpiimä, 2% rasvaa
  • 2 tl
    Mausteet, currya
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola

Reseptin ravintosisältö

Energia 156 kcal/annos
  • C-vitamiini 49.2 mg
  • Rauta 1.3 mg
  • Kalsium 241.1 mg
  • Natrium 343.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Sokerit 8.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.7 g
  • Proteiini 5.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Rasva 10.6 g
Jaa sivu