Kaalimuhennos Swazimaan tapaan

G
4 annosta

Valmistusohje

500 g valkokaalia
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
0,5 dl öljyä
1 tl currya
4 rkl maapähkinävoita
1 tl suolaa

1. Suikaloi kaali (esim. juustohöylällä) ja silppua sipulit.
2. Laita öljyä ja currya kattilaan ja lisää kaali ja sipulit.
3. Kypsennä noin 15 minuuttia.
4. Lisää maapähkinävoi ja suola.
5. Hauduta vielä noin 10 minuuttia.

Hiilijalanjälki
0.41 kg CO2 ekv
  • Energia 232 kcal/annos
  • C-vitamiini 47.6 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 64.6 mg
  • Natrium 620.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.9 g
  • Sokerit 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 11.9 g
  • Proteiini 5.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.9 g
  • Rasva 19.6 g