Valmistusohje

500 g valkokaalia
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
0,5 dl öljyä
1 tl currya
4 rkl maapähkinävoita
1 tl suolaa

1. Suikaloi kaali (esim. juustohöylällä) ja silppua sipulit.
2. Laita öljyä ja currya kattilaan ja lisää kaali ja sipulit.
3. Kypsennä noin 15 minuuttia.
4. Lisää maapähkinävoi ja suola.
5. Hauduta vielä noin 10 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 232 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 47.6 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 64.6 mg
  • Natrium 620.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.9 g
  • Sokerit 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 11.9 g
  • Proteiini 5.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.9 g
  • Rasva 19.6 g