Valmistusohje

yli 6 kk
3–4 annosta

1 porkkana
1 peruna
pala kukkakaalia
75 g ruodotonta kalaa, esim. lohta, pakaste seita, puna-ahventa tai siikaa
2 rkl pakasteherneitä
n. 1 dl vettä
hienonnettua tilliä

1. Pese, kuori ja paloittele kasvikset. Voit käyttää myös pakastekasviksia.
2. Laita aineet reseptin mukaisessa järjestyksessä kiehuvaan veteen. Peitä kannella.
3. Keitä kypsäksi noin 10 minuuttia.
4. Soseuta keitinliemineen.
5. Mausta lopuksi hienonnetulla tillillä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 42 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 4.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.6 g
  • Sokerit 1.8 g
  • Kuitu, kokonais- 1.3 g
  • Natrium 17.2 mg
  • Kalsium 16.2 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 19.5 mg
Jaa sivu