Valmistusohje

yli 6 kk
3–4 annosta

1 porkkana
1 peruna
pala kukkakaalia
75 g ruodotonta kalaa, esim. lohta, pakaste seita, puna-ahventa tai siikaa
2 rkl pakasteherneitä
n. 1 dl vettä
hienonnettua tilliä

1. Pese, kuori ja paloittele kasvikset. Voit käyttää myös pakastekasviksia.
2. Laita aineet reseptin mukaisessa järjestyksessä kiehuvaan veteen. Peitä kannella.
3. Keitä kypsäksi noin 10 minuuttia.
4. Soseuta keitinliemineen.
5. Mausta lopuksi hienonnetulla tillillä.

Ainesosat

  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Porkkana
  • 100 g
    Kukkakaali
  • 75 g
    Seiti, pakaste
  • 1/2 dl
    Herne
  • 1 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1 rkl
    Tilli, tuore
  • 1 kpl
    Peruna, kuorittu

Reseptin ravintosisältö

Energia 42 kcal/annos
  • Rasva 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 4.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.6 g
  • Sokerit 1.8 g
  • Kuitu, kokonais- 1.3 g
  • Natrium 17.2 mg
  • Kalsium 16.2 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 19.5 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu