Valmistusohje

6 munaa
1 1/4 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
1/2 tl suolaa

Täyte:
n. 4 dl perattua kypsää kalaa, esimerkiksi lämminsavulohta tai kalasäilykettä
2–3 sipulia
2–3 rkl öljyä
1 dl kermaa tai tuorejuustoa
1 dl tillisilppua
mustapippuria

  1. Valmista ensin täyte. Hienonna sipulit ja hauduta ne öljyssä pehmeiksi.
  2. Hienonna kala. Yhdistä kaikki täytteen aineet keskenään.
  3. Vatkaa munat vaahdoksi ja lisää maito, jauhot ja suola.
  4. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  5. Kypsennä 225°C:ssa noin 15 min.
  6. Kaada kypsä levy voipaperille.
  7. Levitä täyte tasaisesti munakaslevylle ja kääri levy rullalle.

Tarjoa lämpimänä salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 312 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 18.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.8 g
  • Proteiini 19.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.4 g
  • Sokerit 5.9 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 465.1 mg
  • Kalsium 159.6 mg
  • Rauta 2 mg
  • C-vitamiini 4.4 mg
Jaa sivu