Ainesosat

  • 125 g
    Nuudeli, vehnä-
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 7 g
    Valkosipuli
  • 1 rkl
    Rypsiöljy
  • 250 g
    Wok-kasvikset, vihreä papu, porkkana, paprika, maissi, palsternakka
  • 3 g
    Inkivääri, juurakko, raaka
  • 2 dl
    Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 %
  • 1 tl
    Mustapippuri
  • 400 g
    Kirjolohifilee
  • 1 dl
    Pähkinä, suolapähkinä

Reseptin ravintosisältö

Energia 526 kcal/annos
  • C-vitamiini 32.8 mg
  • Rauta 2.7 mg
  • Kalsium 195.5 mg
  • Natrium 271.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.3 g
  • Sokerit 6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 40.4 g
  • Proteiini 26.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.5 g
  • Rasva 31.3 g

Valmistusohje

125 g nuudeleita
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
250 g pakastekasvissuikaleita
1 tl tuoretta, raastettua inkivääriä
2 dl ruokakermaa
1 tl sitruunapippuria
400 g ruodotonta kalaa, esimerkiksi kirjolohisuikaleita
1 dl suolapähkinöitä tai paahdettuja maapähkinöitä

Pinnalle:  juustoraastetta

  1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli.
  3. Kuumenna rasva wokpannussa. Ruskista sipulit kevyesti.
  4. Lisää joukkoon kasvissuikaleet ja kuullota hetki.
  5. Lisää inkivääri, kerma ja sitruunapippuri. Anna hautua noin 10 minuuttia.
  6. Lisää pannuun lohisuikaleet ja sekoittele hetken aikaa.
  7. Lisää vokkiin lopuksi pähkinät ja nuudelit varovasti käännellen.
  8. Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta.

    Tarjoa heti.
Jaa sivu