Valmistusohje

500 g pakastekasviksia
300 g kalafileetä
0,5 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa
0,5 dl hienonnettua tilliä
4 tl öljyä

koristeeksi:
tilliä
sitruunalohkoja

foliota

Jaa kasvissuikaleet neljän leivinpaperipalan päälle.

Leikkaa kala neljään yhtä suureen osaan ja pane kasvisten päälle.

Ripota pinnalle sitruunapippuria, suolaa, hienonnettua tilliä ja teelusikallinen rypsi- tai oliiviöljyä.

Laita kalanyytit foliopaperin päälle ja kääri folio kiinni ja nosta nyytit uunipellille. Kypsennä-200 asteessa 30-40 minuuttia.

Koristele valmiit, avatut nyytit tillillä ja sitruunalohkoilla. Tarjoa maustetun kermaviilikastikkeen ja perunoiden kanssa

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 346 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 49.6 mg
  • Rauta 2.2 mg
  • Kalsium 250.9 mg
  • Natrium 1730.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 10 g
  • Sokerit 12 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 36.7 g
  • Proteiini 27.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.7 g
  • Rasva 16 g