Kalawrappi
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2019/03/Kalarappi_vaaka4.jpg
Kalawrappi
Valmistusohje
1 isohko rieska
leipärasvaa
3-4 salaatinlehteä
n. 1dl kypsää kalaa, esim. friteerattuja muikkuja tai purkitettua kalaa (särkeä, muikkua)
pala kurkkua
1 porkkana raastettuna
½-1 dl raejuustoa
Mausteeksi yrttejä, paprikaa tai chiliä. Lisäksi maustettua kermaviiliä.
- Voitele rieska kevyesti rasvalla. Levitä päälle salaatinlehdet ja niiden päälle valitsemasi kala. Ripottele pinnalle ohuiksi suikaleiksi leikattu kurkku ja porkkanaraaste, raejuusto ja mausteet. Voit ripauttaa wrappiin kastikkeeksi maustettua kermaviiliä.
- Kääri leipä varovasti rullalle. Syömisen helpottamiseksi kietaise leivän ympärille lautasliina.