Kamerunilainen banaani-ananas-avokadosalaatti

G
6 annosta

Valmistusohje

1 tlk kookosmaitoa
2 rkl paahdettuja maapähkinöitä hienonnettuna
2 kypsää banaania, kuorittuna ja viipaloituna
1 pieni ananas, kuorittuna ja viipaloituna
2 avokadoa, kuorittuna ja viipaloituna

1 . Kiehauta kookosmaitoa, kunnes se paksunee. Laita kattila jäähtymään.
2 . Paahda maapähkinöitä kuumalla, kuivalla paistinpannulla.Murskaa paahdetut maapähkinät.
3 . Lado banaanit, ananas ja avokado kerroksittain tarjoiluastiaan.
4. Lisää hedelmäsalaatin päälle jäähtyneet maapähkinät ja kookosmaito.
Tarjoile kylmänä

Ohje Marttojen kirjasesta Kattilamatka Kameruniin.

Tutustu Marttojen tekemään työhön Kamerunissa täällä.

Hiilijalanjälki
0.53 kg CO2 ekv
  • Energia 310 kcal/annos
  • Rasva 23.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 13.8 g
  • Proteiini 4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 26.6 g
  • Sokerit 16.2 g
  • Kuitu, kokonais- 6.8 g
  • Natrium 14.5 mg
  • Kalsium 32.8 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • C-vitamiini 33.6 mg