Valmistusohje

5 dl kanankaalin lehtiä
1 keltainen paprika
5 dl sinimailasen ituja
lehtisalaattia

1. Leikkaa huuhdellut kanankaalin lehdet ja paprika suikaleiksi.
2. Vuoraa salaattikulho lehtisalaatin lehdillä.
3. Sekoita muut salaattiainekset ja kaada kulhoon.

Tarjoa erikseen ranskalaista öljykastiketta.

Reseptin ravintosisältö

Energia 37 kcal/annos
  • C-vitamiini 128.5 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • Kalsium 80.2 mg
  • Natrium 11.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.2 g
  • Proteiini 3.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.6 g
Jaa sivu