Valmistusohje

5 dl kanankaalin lehtiä
1 keltainen paprika
5 dl sinimailasen ituja
lehtisalaattia

1. Leikkaa huuhdellut kanankaalin lehdet ja paprika suikaleiksi.
2. Vuoraa salaattikulho lehtisalaatin lehdillä.
3. Sekoita muut salaattiainekset ja kaada kulhoon.

Tarjoa erikseen ranskalaista öljykastiketta.

Ainesosat

  • 5 dl
    Pinaatti
  • 170 g
    Paprika, keltainen
  • 5 dl
    Sinimailasen itu (alfalfa)
  • 50 g
    Lehtisalaatti, ruukkusalaatti, lollo rosso

Reseptin ravintosisältö

Energia 37 kcal/annos
  • C-vitamiini 128.5 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • Kalsium 80.2 mg
  • Natrium 11.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.2 g
  • Proteiini 3.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.6 g
Jaa sivu