Kanankaali-itusalaatti
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/itusalaatti3.jpg
Kanankaali-itusalaatti
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Kesä
- Kevät
- Maidoton
- Salaatit
- Villiyrtit
Valmistusohje
5 dl kanankaalin lehtiä
1 keltainen paprika
5 dl sinimailasen ituja
lehtisalaattia
1. Leikkaa huuhdellut kanankaalin lehdet ja paprika suikaleiksi.
2. Vuoraa salaattikulho lehtisalaatin lehdillä.
3. Sekoita muut salaattiainekset ja kaada kulhoon.
–
Tarjoa erikseen ranskalaista öljykastiketta.
0.45 kg CO2 ekv
- Energia 37 kcal/annos
- C-vitamiini 128.5 mg
- Rauta 1.5 mg
- Kalsium 80.2 mg
- Natrium 11.2 mg
- Kuitu, kokonais- 2.5 g
- Sokerit 2.6 g
- Hiilihydraatti erotuksena 6.2 g
- Proteiini 3.5 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
- Rasva 0.6 g
Pääraaka-aineet
-
5 dlPinaatti
-
170 gPaprika, keltainen
-
5 dlSinimailasen itu (alfalfa)
-
50 gLehtisalaatti, ruukkusalaatti, lollo rosso