Kantarellitäyte

8 annosta

Valmistusohje

noin 0,5 l tuoreita kantarelleja
1 rkl voita tai margariinia
1 tl suolaa
2–3 rkl ruohosipulisilppua
1 rkl tuoretta timjamia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
n. 0,5 dl kermaviiliä
hunajaa

  1. Puhdista ja paloittele kantarellit. Paahda niitä pannulla,
    jotta neste irtoaa. Kun neste on lähes haihtunut, lisää rasva ja kuullota sieniä hetki. Lisää suola ja yrtit. Sekoita ja
    anna jäähtyä.
  2. Yhdistä tuorejuusto ja kermaviili kantarelleihin. Pyöristä makua tarvittaessa hunajalla.
Hiilijalanjälki
0.41 kg CO2 ekv
  • Energia 103 kcal/annos
  • Rasva 9.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.2 g
  • Proteiini 1.6 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 1.9 g
  • Sokerit 1.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Natrium 379.3 mg
  • Kalsium 40.4 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 3.4 mg

Testattu Marttakeittiössä