Karamellisoidut hedelmät

G
4 annosta

Valmistusohje

4 persikkaa, nektariinia tai päärynää tai 8 luumua
1 tl kanelia
1 rkl voita tai margariinia
2 rkl sokeria
2 rkl vettä
1 dl punaisia viinimarjoja
200 g kreikkalaista jogurttia

  1. Viipaloi hedelmät.
  2. Lisää paistinpannulle vesi, sokeri, hedelmät ja kaneli.
  3. Paista keskilämmöllä, kunnes hedelmät ovat pehmenneet. Tarjoile kreikkalaisen jogurtin kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.68 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 147 kcal
  • Rasva 3.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
  • Proteiini 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 25.9 g
  • Sokerit 18.8 g
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Natrium 40.2 mg
  • Kalsium 79.7 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • C-vitamiini 13.6 mg