Karamellisoidut hedelmät

G
4 annosta

Valmistusohje

4 persikkaa, nektariinia tai päärynää tai 8 luumua
1 tl kanelia
1 rkl voita tai margariinia
2 rkl sokeria
2 rkl vettä
1 dl punaisia viinimarjoja
200 g kreikkalaista jogurttia

  1. Viipaloi hedelmät.
  2. Lisää paistinpannulle vesi, sokeri, hedelmät ja kaneli.
  3. Paista keskilämmöllä, kunnes hedelmät ovat pehmenneet. Tarjoile kreikkalaisen jogurtin kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.68 kg CO2 ekv
  • Energia 147 kcal/annos
  • Rasva 3.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
  • Proteiini 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 25.9 g
  • Sokerit 18.8 g
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Natrium 40.2 mg
  • Kalsium 79.7 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • C-vitamiini 13.6 mg