Kardemummabanaanit

Uunissa kypsennetyt banaanit, jotka maistuvat erityisen hyviltä jäätelön kanssa.

G
4 annosta

Valmistusohje

4 banaania
1 lime
50 g huoneenlämpöistä margariinia
1 dl fariinisokeria
1 tl kardemummaa

  1. Halkaise banaanit pituussuunnassa puoliksi ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Purista limen mehu banaanien päälle.
  2. Sekoita fariinisokeri ja kardemumma pehmeään margariiniin. Jaa seos banaanien päälle.
  3. Kypsennä banaaneja 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön kanssa.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.45 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 215 kcal/annos
  • Rasva 5.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.3 g
  • Proteiini 1.5 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 44.4 g
  • Sokerit 29.5 g
  • Kuitu, kokonais- 3.7 g
  • Natrium 80.9 mg
  • Kalsium 35.1 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • C-vitamiini 15.2 mg