Valmistusohje

3 dl karpaloita
2-3 täysin kypsää banaania
2 rkl sokeria tai hunajaa

  1. Hienonna kaikki ainekset sauvasekoittimella tai tehosekoittajassa.

    Tarjoa jälkiruokana tai välipalana.
    Sose sopii mainiosti myös kääretortun tai täytekakun täytteeksi.

Ainesosat

  • 3 dl
    Karpalo
  • 250 g
    Banaani, kuorittu
  • 2 rkl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 186 kcal/annos
  • C-vitamiini 30.3 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 20.3 mg
  • Natrium 1.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.1 g
  • Sokerit 31.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 48.8 g
  • Proteiini 1.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 1.1 g
Jaa sivu