Karpalo-banaaniherkku

G
2 annosta

Valmistusohje

3 dl karpaloita
2-3 täysin kypsää banaania
2 rkl sokeria tai hunajaa

1.Kuori ja pilko banaanit.
2.Laita banaanipalat ja karpalot kulhoon.
3.Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittajassa.
4.Maista ja makeuta tarvittaessa. Mitä kypsempi banaani, sitä vähemmän lisättyä sokeria tarvitaan.

Vinkki: Tarjoa jälkiruokana tai välipalana. Sose sopii mainiosti myös kääretortun tai täytekakun täytteeksi.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.61 kg CO2 ekv
  • Energia 186 kcal/annos
  • C-vitamiini 30.3 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 20.3 mg
  • Natrium 1.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.1 g
  • Sokerit 31.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 48.8 g
  • Proteiini 1.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 1.1 g