Ainesosat

  • 3 dl
    Karpalo
  • 250 g
    Banaani, kuorittu
  • 2 rkl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 93 kcal/annos
  • C-vitamiini 15.1 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 10.2 mg
  • Natrium 0.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Sokerit 16 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 24.4 g
  • Proteiini 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.6 g

Valmistusohje

3 dl karpaloita
2-3 täysin kypsää banaania
2 rkl sokeria tai hunajaa

  1. Hienonna kaikki ainekset sauvasekoittimella tai tehosekoittajassa.
  2. Tarjoa jälkiruokana tai välipalana.

    Sose sopii mainiosti myös kääretortun tai täytekakun täytteeksi.

Jaa sivu