Karpalolisäke

G
4 annosta

Valmistusohje

1 l suuria karpaloita
3 dl sokeria
10-15 neilikkaa

1. Puhdista ja huuhdo karpalot.
2. Pistele niihin neulalla reikiä.
3. Lado marjat lasipurkkiin kerroksittain sokerin ja neilikoiden kanssa.
4. Sulje purkki ja säilytä kylmässä. Lisäke on valmista, kun sokeri on sulanut.

Tarjoa liharuokien, perunalaatikon tai kasvipihvien lisäkkeenä

Hiilijalanjälki
0.59 kg CO2 ekv
  • Energia 304 kcal/annos
  • C-vitamiini 29.6 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • Kalsium 22.8 mg
  • Natrium 2.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.1 g
  • Sokerit 67.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 80.4 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 1.1 g