Valmistusohje

2 dl karpaloita
1 dl hunaja-omenaviinietikkaa
2 1/2 dl rypsiöljyä
1/4 dl makeuttamatonta sinappia
ripaus suolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta

1. Sekoita karpalot, viinietikka, öljy ja sinappi tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Halutessasi siivilöi seos, mausta se suolalla ja mustapippurilla.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 139 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 1.6 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 2.7 mg
  • Natrium 59 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Sokerit 1.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.8 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.9 g
  • Rasva 14.9 g
Jaa sivu