Valmistusohje

2 dl karpaloita
1 dl hunaja-omenaviinietikkaa
2 1/2 dl rypsiöljyä
1/4 dl makeuttamatonta sinappia
ripaus suolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta

1. Sekoita karpalot, viinietikka, öljy ja sinappi tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Halutessasi siivilöi seos, mausta se suolalla ja mustapippurilla.

Ainesosat

  • 2 dl
    Karpalo
  • 1 dl
    Hunaja-omena-viinietikka
  • 2 1/2 dl
    Rypsiöljy
  • 1/4 dl
    Sinappi
  • 1/4 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/4 tl
    Mustapippuri

Reseptin ravintosisältö

Energia 522 kcal/annos
  • C-vitamiini 5.9 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 10.1 mg
  • Natrium 221.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.1 g
  • Sokerit 4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.6 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
  • Rasva 56 g
Jaa sivu