Valmistusohje

yli 6 kk
2-4 annosta

30–50g maustamatonta broilerin lihaa, esim. rintafileetä
½ dl riisiä
n. 4 dl vettä
1 porkkana
lohko parsakaalia
½ omenaa

1. Kuutioi broilerin liha ja laita kiehuvaan veteen kypsymään.
2. Kypsennä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
3. Lisää veteen riisi ja keitä 5–10 minuuttia.
4. Pese kuori ja paloittele kasvikset ja omena.
5. Lisää porkkana ja omena sekä hetken kuluttua parsakaali.
6. Kypsennä noin 10 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.
7. Soseuta.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 96 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 5.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.2 g
  • Sokerit 4.9 g
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Natrium 18.8 mg
  • Kalsium 29.3 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • C-vitamiini 42.6 mg
Jaa sivu