Valmistusohje

yli 6 kk
 2-4 annosta

30–50g maustamatonta broilerin lihaa, esim. rintafileetä
½ dl riisiä
n. 4 dl vettä
1 porkkana
lohko parsakaalia
½ omenaa

1. Kuutioi broilerin liha ja laita kiehuvaan veteen kypsymään.
2. Kypsennä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
3. Lisää veteen riisi ja keitä 5–10 minuuttia.
4. Pese kuori ja paloittele kasvikset ja omena.
5. Lisää porkkana ja omena sekä hetken kuluttua parsakaali.
6. Kypsennä noin 10 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.
7. Soseuta.

Ainesosat

  • 40 g
    Broileri, rintafilee, nahaton
  • 1/2 dl
    Riisi tumma
  • 4 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Porkkana
  • 100 g
    Parsakaali, brokkoli
  • 100 g
    Omena, ulkomainen, kuorittu

Reseptin ravintosisältö

Energia 96 kcal/annos
  • C-vitamiini 42.6 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 29.3 mg
  • Natrium 18.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Sokerit 4.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.2 g
  • Proteiini 5.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.7 g
Jaa sivu